Exclusia-merket: Vår historie


-Begynnelse
Historien om Exclusia begynte med to daværende studenter ved Utrecht University. Studentene var begge aktive i innovasjonssektoren, og under et lite prosjekt i denne sektoren ble de interessert i en lovende ny innovasjon: Ultralydnebulisering. Sammen har de fullført dette prosjektet med den nye teknologien. Det var ideer for videre omfattende arbeid med det, men ble etterlatt på grunn av (da) mangler som teknologien medførte. Ultralydbrikken på den tiden var ennå ikke kraftig nok til å utvikle et fullverdig produkt med den.


-Uventet vri

Noen år etter prosjektet og eksamen for begge studentene jobbet en av de to fremdeles med innovasjonen. Selv var han en teknisk person og hadde lett etter en løsning på teknologiens mangler en stund. Han utviklet gradvis forskjellige ultralydbrikker, og da han testet sitt fjerde nye design, viste det seg at det var funnet et avgjørende resultat.

En ny ultralydbrikke på et høyt nivå ble laget, og mulighetene med dette designet var der for å brukes.


- Få drømmene dine til å gå i oppfyllelse

Etter denne oppdagelsen kom de to gamle prosjektvennene sammen umiddelbart. Det nye ultralydbrikken åpnet for nye muligheter som fordamping av eteriske oljer, men også med langvarig kontinuerlig effekt. Det er her ideen til et nytt produkt kom fra: en Aroma Diffuser spesielt laget for å spre en fantastisk aroma og fuktighet på en langvarig og kraftig måte. ExclusiaNorge ble født med denne ideen. Merket som står for ultimat ro, skapt med autentiske Aroma Diffusers av overlegen kvalitet.

Vår spesialisering

Våre diffusere bruker en innovativ teknologi kalt Ultrasonic Nebulization. Dette er en ny, veldig effektiv komfortkontrollteknologi. Høyfrekvente vibrasjoner under vann - som dermed ikke er hørbare - gjør vannet (med aroma) til en mikrofin tåke som drives inn i rommet via en stille vifte.

ultralydfukteren bruker lite kraft; energien som kreves for fordampningsprosessen blir hentet fra luften. En utskiftbar avkalkingspatron gir en hygienisk, ren vanntåke, fri for kalk og andre mineralrester.

Ultralydsfukter har en innebygd hygrostat og en trinnløs utgangsregulator. Denne prosessen dreper alle forurensninger i vannet - for eksempel mikrober, sopp - så det er helt trygt å bruke.

Ved siden av denne spesialiseringen begynte vi også å selge andre produkter som er i tråd med våre tanker og mål. Disse produktene finner du i menyen vår øverst i våre kolleksjoner.


Hvorfor har vi så lang leveringstid?

Som det raskt fremgår av mange kunder, har vi en leveringstid på 8 til 12 virkedager. Vi forklarer motivasjonen for dette i vår skipsfartspolitikk.


Hva er hensikten med ExclusiaNorge?

Hos oss er alltid vår høyeste ambisjon å gjøre live ditt så enkelt som mulig. Vi gjør dette ikke bare ved å tilby små forbedringer i livet ditt, men også ved å tilby dingser som fullstendig forandrer de daglige aktivitetene på en positiv måte.


Hvorfor tilbyr vi et relativt lite antall produkter?
Vi gjør dette fordi kvalitet og service for våre kunder er vår førsteprioritet. Å holde denne kvaliteten + servicen så høy som mulig gjør at vi fokuserer på et mindre antall produkter i stedet for å ha tusenvis av forskjellige produkter.